dijous, 12 de desembre del 2013

#9/11/2014


Avui es un gran dia. Ja tenim data i pregunta/es.

Evidentment no és la que jo voldria, evidentment no és la millor i la més entenedora.

Res més fàcil que preguntar “vol vostè que Catalunya sigui independent?”, però ja se sap que quan decideixen més d'un, el conflicte està servit.

Ara ja tenim la data, 9 de Novembre, i la pregunta “Vol que Catalunya esdevingui un estat?” i en cas de resposta afirmativa “vol que Catalunya sigui un estat independent?”, per tant haurem de treure'ns del cap el “ SI o NO” , per passar a pensar en el “SI i SI”.

Ara queden els tràmits parlamentaris, demanar la celebració de la consulta a l'estat espanyol, del qual ja sabem la resposta, NO.

I llavors què? Que passarà... com que espanya diu no ens n'anirem cap a casa amb el cap cot o plantejarem una declaració unilateral d'independència?

Perquè avui hem fet un pas endavant, un pas que mai s'`havia fet, però siguem realistes, espanya no permetrà la consulta i sota el meu punt de vista hi hauria d'haver un full de ruta fet i firmat amb tots els passos a seguir, perquè si som seriosos sabem que el pas d'avui és important, però també és simbòlic perquè no t'assegura poder fer la consulta.

Pregunta i data, primer pas llest! Doncs ara a treballar perquè tot sigui un èxit!