dimarts, 17 de desembre del 2013

el procés cap a la independència

9/11/2014 hi ha la data fixada per la consulta. És evident que la pregunta té trampa, o més que trampa, està enfocada a que guanyi el no. Els del SI i SI només tenim una opció, encanvi la interpretació pel NO és molt més extensa.
Però no cal que ens capfiquem massa en la pregunta, ja que crec que no és durà a terme, ja que l'estat espanyol ja ha dit per activa i p...assiva que no la permetrà. Per tant crec que em de trucar a la porta d'altres estaments.... n'hi ha un que diu que la llibertat dels pobles és d'aquests i no dels estats. Per tant si el pobale català vol ser lliure qui pot dir que no?
Si la consulta no és fa s'obre un altre episodi, i no es altre que aprofitar la data per fer unes eleccions plebiscitaries on els partits favorables a la independència duguin la declaració unilateral d'independència als seus programes. La DUI és una manera d'arribar a la independència, una manera plenament democràtica i plenament legal, On davant la negativa de
L'estat espanyol a no deixar expressar al poble català és el Parlament català, que amb plena llibertat i al haver estat escollit democràticament pel poble declara la independència unilateralment.
De totes maneres ara queda lluitar per aconseguir que ens deixin fer la consulta, i si és fa lluitar pel SI i SI. Una etapa més a cremar cap al camí de la llibertat! via fora!