dilluns, 6 de febrer del 2012

Tot un circ...


Qui te diners es pot defensar, qui no, no.
Aquesta es una prova més del capitalisme en el qual estem immersos i el cas Contador n’és una prova més.
Un any i mig després del seu positiu a sortit la resolució definitiva, be, definitiva no, encara te la justícia ordinària.
Contador va donar positiu en el tour del 2010, aquí no hi ha res a dir, el clenbuterol es positiu sigui la quantitat que sigui i siguis o no conscient del que estas fent. Una altre cosa seria si es just o no, però aquest seria un altre llarg debat.
Està clar que Contador te uns recursos que altres no tenen ni han tingut, i un altre en el seu lloc ha estat sancionat i punt. Contador te advocats treballant per ell, i en contes de buscar la seva innocència, difícil de demostrar perquè no és innocent, han buscat allargar i allargar la sanció intentant marejar tots els estaments de vividors ja sigui la RFEC, AMA, TAS, UCI i ells s’han anat passant la pilota i cap ha estat capaç de dir el que és. Contador va donar un positiu indiscutible al tour del 2010.
El que trobo greu, molt greu, es que el circ que componen tots aquests estaments no actuïn igual amb tothom i ho facin en funció del nom i dels resultat de les persones...
Quants casos han acabat sense positiu i amb el corredor enfonsat en la misèria? Quants?
Amb aquest circ que s’ha convertit el dopatge o no de Contador el principal perjudicat es el ciclisme, i de rebot la imatge de tots el que la practiquem.
No entenc res, el combluterol es positiu? Si, independentment de la quantitat! Doncs on es el problema?
Que es injust? Que en contador no es va dopar? Que la quantitat era irrisòria? Aquestes son preguntes que res tenen a veure amb la resolució.
Sigui com sigui, i després de tot, Contador es queda sense tour 2010 i giro 2011 i totes les curses que va guanyar després del positiu, i vet o aquí el pròxim 5 d’agost podrà tornar a competir i ves per on i casualitat o no, els principals beneficiaris seran els organitzadors de la vuelta a espanya que sense saber com els cau del cel l’estrella més anhelada i tots contents, els vividors que no han estat capaços d’actuar(rfec,tas,ama,uci...) i fins i tot ell mateix.
Un circ que està en un carreró sense sortida....