dimecres, 16 d’abril del 2014

NO a europa


NO a Europa, de la mateixa manera que no a espanya. No vull sortir d'un règim per entrar en un altre amb tot el que això comporta.

El meu no, és un no meditat.

Primer perquè Europa no reconeix la llibertat dels pobles, a l' igual que espanya.

Per que ha Europa impera el règim del més fort, a Europa mana alemanya i a espanya mana Madrid. El peix gran és menja el peix petit.

A Europa, al igual que ha espanya, manen els lovies de les grans empreses, i tot gira al seu voltant.

Moltes vegades Europa és vol emmirallar amb EEUU, i en canvi Europa i espanya son incapaços de tenir una llei de la dació en pagament.

Ara, els partits autonomistes catalans veuen en Europa una solució a la causa catalana. Ara sembla que tenint un parell o tres de eurodiputats ho solucionarem tot. Jo diria que ja els tenim oi?

Votarem a ERC i en Terricabras portarà la veu de Catalunya a Europa? Europa no sap el que volem? O per contrari votarem a en Tremosa? Votar-lo a el és votar la dreta, votar ciu es votar en duran...

Com pot ser que ens deixem ensarronar d'aquesta manera? Com pot ser que el poble català segueixi amb els ulls clucs a tot aquest afer?

Son mil i una preguntes que em faig cada dia... i és que fins que no ens mirem el melic no trobarem la solució...

Catalunya no serà ni respectada ni escoltada per Europa fins que aquí no fem les coses tal i com s'han de fer.

Si volem la independència s'han de fer les coses seriosament, i si volem que Europa i el món en prenguin per un país seriós em de fer les coses seriosament. Ningú és posicionarà fins que les coses no vagin de debó, i de moment no he estem fent.

Esperarem al 9N