dijous, 21 de juny del 2012

Poca participació


No entenc els ciclistes

Aquest cap de setmana vaig viure incrèdul la poca presencia de corredors en les dues curses celebrades.

No entenc el  motiu ni la poca consciencia dels corredors i equips al mal que estan fent al ciclisme. Segur que algú em dirà que curses en circuit no i van perquè son perilloses i no val la pena. Caigudes n’hi ha a tot arreu i en curses en circuit és on s’aprèn de la importància de la col·locació, però això son altres coses que no ocupen el que jo vull explicar.

Suposo que tots estem al cas del que costa organitzar una cursa, a nivell econòmic i a nivell d’infraestructura, doncs ara imagineu-vos la cara que se li queda a l’organitzador quan veu que a la seva cursa i assisteixen 50 corredors, potser pot pensar molt legítimament que per això no val la pena...

Estic més que fart de sentir corredors i equips queixar-se de que no hi ha curses i et trobes que quan hi ha carreres a Catalunya corredors i equips no assisteixen a la cursa i en canvi van a córrer fora de Catalunya, a frança (amb la autorització pertinent de la federació catalana), o inclús van a les flamants marxes ciclituristes que tan aporten al ciclisme de base i que tants i tans currículums omplen de corredors amateurs.

Em fot vergonya veure la poca consideració que hi ha cap a l’organitzador, potser algun dia voltes perdudes a Catalunya tornaran i llavors voldreu ser convidat i possareu el crit al cel si no és així, però mentrestant vosaltres eu anat passant de venir a curses que signifiquen la base del nostre ciclisme, i que no son dignes del vostre flamant nivell i del vostre flamant equip.

Tothom és ven lliure de fer i anar allà on vulgui, però vosaltres mateixos amb la vostre consciencia i amb el vostre saber estar...

El ciclisme el fem tots, corredors, organitzadors, equips, esponsors, voluntaris... però si els primers que ens queixem perquè no hi ha curses  som els primers que deixem a l’estacada a la resta anem malament, molt malament!!