dissabte, 24 de setembre del 2011

Recompensa


Tots els que em corregut en un equip sabem que es donar una recompensa a un corredor.
Sempre a principi d’any, al GP Inaguració, a Sabadell i alguna carrera més l’equip està al complert, es va a córrer voltes i el director te que descartar corredors. A partir d’aquí la gent sol començar a fallar, arribant al punt màxim a l’estiu que moltes vegades es redueix a la meitat i l’equip te problemes per poder fer equip per anar a córrer. També hi ha gent que ve quan vol i d’altres simplement fan el que els don la gana.
 En tots els equips hi ha corredors que sempre estan allà, que mai es queixen, que mai reclamen la més mínima cosa, que només els demanes una cosa i ho fan sense problema, que no creen conflictes, que uneixen el grup... en definitiva, que saben el que es un equip i fan tot per fer pinya. Son aquells corredors que es deixen la pell per un company, que els apassiona el ciclisme....
Ara arriba la volta a l’empordà, una gran volta, una grandíssima volta i tothom vol anar a córrer. Aquells que durant la major part de la temporada no els has vist el pel, aquells que mai es deixaran la pell per un company, aquells que durant la temporada han fet el que els ha donat la gana, tot aquest ara volen córrer l’empordà.
Molts es pensen que a una volta hi ha d’anar els millors i potser en alguns equips sigui així, però en el nostre no, i dic nostre perquè me’l  sento meu perquè i estic molt a gust i perquè hi ha persones increïbles. A una volta i va qui està en forma i qui s’ho a treballat durant tota la temporada.

El ciclisme es un esport just, i els directors del meu equip també.