divendres, 6 de setembre del 2013

falta de sentit comú


Des que vam iniciar aquest camí cap de nosaltres era conscient del que arribaríem a viure....
Sobretot la part negativa, ja que la positiva ens la quedem per nosaltres.
Ahir al plè de l'ajuntament crec que vam arribar a una situació de falta de respecte per part de l'alcalde i la regidora d'educació que està fora de lloc per els càrrecs que ocupen
Un alcalde i una regidora que amenaça quan s'acaba un ple no son dignes d'ocupar el càrrec que representen.
Ahir, al torn de precs i preguntes del ple de l'ajuntament de torroella de Montgrí, el grup de mares i pares de movimentgroc vam fer una pregunta als regidors de l'equip de govern, i vam demanar que responguessin un per un una pregunta “vostès estan d'acord amb el que està fent l'alcalde i estan contra la nostre causa?”, cosa que el senyor alcalde no va deixar fer. Un cop més l'equip de govern va sucumbir a les pressions de l'alcalde i no van respondre.
Just al acabar el ple el senyor Jordi Cordon, alcalde, em va mirar  desafiant, va cridar el meu nom i em va dir “tu i jo parlarem” en un clar tó amenaçador i vergonyós.
Uns metres més enllà la senyora Sandra Pibernat va increpar una companya de movimentgroc i davant la seva cara li va fer el senyal de la creu.
Trobo lamentable que dos càrrecs electes tinguin aquest comportament vers uns pares i mares que lluitem, agradi o no, per una congelació de quotes de l'escola bressol.
si ens queixem no és per gust, es per necessitat i perquè creiem en l'escola pública