diumenge, 1 d’abril del 2012

ciclisme del bó

Aquest cap de setmana hi havia dues carreres que per mi son grans carreres. La primera el tour de Flandes, característic pels seus murs adoquinats. Aquest any han modificat el recorregut, mmmm... preferia l’altre.... el gran Toom Boneen a aconseguit la seva tercera victòria. Molts pocs corredors poden presumir de tenir tres victòries en aquesta carrera. Deuen ser coses del canvi climàtic, però avanç aquesta cursa gairebé cada any plovia, ara ja fa uns anys que fa un sol radiant...
I el memorial Valenciaga, segurament la cursa amateur amb més prestigi del calendari espanyol, avanç qui la guanyava tenia el pas a professionals assegurat. Una cursa que es disputa a Eibar amb un recorregut exigent i una participació de luxe. He tingut el plaer de córrer dues vegades aquesta prova, i us puc assegurar que posa la pell de gallina els ànims que dona l’afició basca, animant del primer a l’últim i fent autèntics passadissos de gent als alts de muntanya (només de recordar-ho tinc pell de gallina).
Avui dos catalans han copat les dues primeres places del podi, Eduard Prades i Airan Fernandez tots dos corredors de l’equip del Tarragona. Xapeau nois!