dijous, 3 de novembre del 2011

Ciclocross

Una modalitat de ciclisme enorme i espectacular que despres d’uns anys on semblava que anava a més a rebut una enorme sotragada aquest any.
L’any passat es van celebrar 9 curses a Catalunya i aquest any ens hem quedat amb 4. Es evident que la crisis per la quan estem atrabesant tots i te molt a veure, però no tata la culpa es d’això.
Aquests dies he llegit això, llavors un pensa si la federació catalana està per ajudar o per perjudicar, si està per facilitar les coses o per posar pals a les rodes.

Hem arribat a un punt on per interessos personals s’han destruït moltes curses, s’han exagerat informes i s’ha fet pols l’energia dels organitzadors. Jo no entenc res, no entenc l’avarícia de la gent, alguns amb càrrec dins de la federació, no entenc que determinats personatges que es dediquen a robar carreres d’altres categories amb l’argument que la seva categoria paga per córrer, i s’obliden que fent això s’estan carregant el ciclisme de base, s’estan carregant el ciclisme per culpa de la seva avarícia, per culpa de no tenir moral ni sentiments.
Actuen i no pensen en el mal que estan fent als nois que pugen, aquells que son i seran el futur del nostre ciclisme... Son els mateixos de sempre, els mateixos que diuen que estimen el ciclisme, quan l’únic que estimen son el color dels bitllets i el color de la seva cara, dura per cert.
Hem entrat dintre d’un cercle viciós, on sortir es molt difícil, i on tothom justifica les seves males gestions dient que en fan de bones... i jo els dic que el que han de fer es no fer-ne de dolentes...
La crisis ens afecta a tots, ara arriba l’hivern i li toca al ciclocròs.. per cert, que al país valencià aquest any s’organitzen 13 carreres, aquí 4... falten ganes i facilitats, al país valencià pel que sembla els passa al contrari que aquí. Després de l’hivern ens toca al ciclisme de carretera.. que passarà? No ho sabem, el que està clar es que a la fede estan parats fins a les eleccions (mitjans desembre) i després ja serà tard...