dimarts, 31 de gener del 2012

Cultura ciclista

Els 7 primers classificats tots Belgues! que vol dir això? per mi només vol dir que es el resultat de les coses ben fetes, d'una manera de fer i de pensar, de viure i de sentir... en deinitiva, cultura ciclista!!
Ja he llegit en algun lloc que això es insultant, però clar, es insultant perquè ho fan els belgues, si els 7 primers fossin espanyols seria xauxa!!!
55000 persones van seguir la carrera en directe, ho van donar per tv i va sortir en tots els mitjans... i aquí? ni tv ni mitjans ni res! i volem que tot surti bé?

Desde l'època d'indurain res a estat igual a nivell de repercussió, han canviat moltes coses, avanç a les curses de juvenils sortien 200 corredors, a dia d'avui a penes son 50.
Avanç corriem amb bicis que eren uns ferros i erem feliços, ara els "nens" porten bicis de 3000e. i no disfruten...
Fa anys carreres i més carreres, ara?
Estem fem quelcom malament per haver arribat aquí, i quina es la solució?
Per mi tot està en la mentalitat i ens agradi o no el món de la globalització i del conformisme ha arribat al ciclisme. Ningú lluita, ningú fa res per canviar-ho, simplement es deixen endur pel corrent pesimista i acomodat...
Em dol dir-ho, però el ciclisme tal i com jo l'entenc està en vies d'extinció...
Però encara queden llocs on el ciclisme el viuen tal i com a mi m'agrada, com una passió, amb il.lusió, esperança i alegría... Cultura ciclista, la que surt del cor...