dissabte, 14 de febrer de 2015

La federació catalana de ciclisme acabant amb el ciclisme de competició

Que estan fent amb el ciclisme de competició català?

Cada any que passa més vergonya sento de la federació catalana de ciclisme, i no de l'estament, sinó dels seus dirigents.

Potenciar el ciclisme? Això no saben que vol dir. Els dius això i pensen en els dinars que faran anat de club en club a cercar vots per guanyar, que al cap i la fi es l'únic que volen.
Guanyar, foto i dinarets.

Fa dos anys ens van fer passar per la vergonya de pagar per córrer, allò que semblava impossible, allò que el ciclisme tenia per bandera, ser un esport per tots i a l’abast de tots, s’en va anar a orris.
A ells ( la federació) els semblava poc, (5 euros) però us heu plantejat que costa una temporada d’un corredor? ( 100e de llicència+ 60 revisió+desplaçaments 1000e+reparacions....) una bona picoçada...

Si a tot això i afegim el barrejar categories, d'incentivar les categories d'esplai enfront les de competició. (per exemple, un master te via lliure per córrer a la seva categoria i a totes les de competició (elit-s23), al inreves no. Això fa que quan un noi, sense equip, que es planteja quina llicència treure’s, doncs es treu la Ilicència d’una categoria que hauria de ser d’esbarjo (m-30), en comptes de la elit-s23, que es la de competició.

Al marge de tot això que fa la federació ara? Doncs aquest any no ens podrem inscriure el dia de la cursa, sinó que ho haurem de fer per internet anticipadament. Fins ara et podies inscriure online (5e) i si no sabies si podries assistir a la cursa fins a darrera hora ( que es el que ens passa a la majoria) doncs el dia de la cursa pagaves 8e, t’inscrivies allà i llestos.

Tinc clar que les maravelloses ments dels dirigents han pensat:
Que faran quan vinguin equipos estranjers?
Que faré jo si per motius de família, feina o el que cony sigui fins a ultima hora no se si podre assistir-hi? Clar, no hi podré anar, així segur que incentiven la participació oi?
Aaaaa esclar, vostès volen que els d'aquí paguem per si de cas, i si no i anem doncs mira, uns eurets cap a la " Butxaca".
Ells possen com a excussa de la mesura que es per evitar cues el dia de la cursa... jajaja i a les socials que hi van 200 tius/es no hi han cues??

Fins a dia d’avui, l’excussa barata de la federació, deia que ens feien pagar inscripció a les curses per ajudar a l’organitzador, però ara ja s’els ha vist el llautó, ara queda clar que aquesta darrera mesura va en el sentit contrari, va a perjudicar l’organitzador.

I si un rumïa un xic treurà l’entrellat de tot plegat.

Què busca la federació?
Doncs res més que acabar amb les curses elit s23.
 I com és fa això? Doncs acabant amb la participació. Tot organitzador vol que la seva cursa hi hagui gent, i aquesta mesura ho evitarà una mica més.
I quin és l’objectiu de la federació?
 Doncs que totes les curses siguin socials o open, amb una inscripció de 10e, amb totes les categories juntes i amb més de 200 corredors/es a la linia de sortida. Negoci rodó i fora problemes per a ells.

Això si, professionals = 0.
Sincerament, per fer això no fa falta una federació, per fer això fins i tot un nen petit utilizaria millor el sentit comú.
Jo se el que vull, vosaltres no ho se... Però sento una desmesurada tristesa i una mala ostia de collons.