dijous, 31 de desembre del 2015

La CUP

Aquests dies s'ha parlat, he parlat, molt sobre la CUP.
Possiblement massa, possiblement malament.
Fa molts anys que segueixo a les CUP, admiro tot el que han anat fent als pobles on i tenen regidors i sobretot la gran feina que fan allà on governen.
Jo diria que la CUP a creacut massa ràpid a nivell nacional, en quan al parlament català es refereix. Sense voler menysprear-los, penso que han crescut en el pitjor moment possible. Catalunya es troba en un moment històric i està enrocada en una lluita de poders per ambdos costats. Uns amb el poder partidista i els altres per no perdre l'essencia.
La CUP, com a tal, sempre a treballat igual, la cup sempre a estat la cup, i per als que no la coneixen, aquesta manera de treballar els ve de nou. Defet crec que es la millor manera, però també crec que en els pobles es més assequible que no pas en un país. Tandebo la mentalitat de la gent canviï i pugui ser així.
El moment es historic i és i si anem a noves eleccions, apart de fer el ridícul, els resultats no sabem si es repetiran, per tant aprofitem la majoria que tenim ara.
Els justicia socials que vol la CUP no i serà sense l'independència.
Jo era del que deia que independència si, però no a qualsevol preu, però el temps m'ha ensenyat que això es impossible a dia d'avui.
Que gent de CIU es corrupte? Segur, està demostrat. Però també es cert que JXS es molt més que CIU i ERC i per això els vaig votar i els tornaria a votar.
Se del cert, i com sempre passa, que si tot depengues de la base, dels votants, això ja estaria fet, però com sempre, les cúpules dela partits ho bloquejen tot. Trobo lamentable que per culpa d'això la gent d'apeu ens fotem els plats pel cap, quan el que volem es ser independents, i evidentment amb justicia social i tot el que això deriva.
Ho farem i ho aconseguirem segur!!