dilluns, 23 de juliol del 2012

aneu a la merda...

Se que sempre he escrit de ciclisme en aquest blog, però mira, avui necessito expressar el que sento i no és de ciclisme precisament del que vull parlar.

Aquesta imatge està presa des d'un avió...
Avui, des d'Albons, les flames tornaven a revifar

 Ahir a les 21h del vespre des de Torroella, la pufor del fum era molt intensa...
 El cel estava covert a l'Estartit
El Montgrí a primera hora de la tarda, el nubol de fum era esfereidor...


Com per desgràcia ja sabreu ahir és va declarar un incendi a la jonquera que és va veure agreujat per la forta tramuntana. Malauradament ja han perdut la vida 4 persones, això és el meu greu, però darrere d’un incendi queden famílies destruïdes, cases cremades, masos centenaris fets carbó, finques de generacions cremades, animals morts, pastures i granges cremades i un llarg ect...

Ja en tinc el collons plens, el principal culpable del incendi és el qui el provoca, i sembla que aquest va ser per una cigarreta llençada per un imbècil que és mereixeria patir el dolor de les persones que han patit aquest incendi. Quan un energumen llança una cigarreta per la finestra ja sap el que pot provocar, o sigui que d’homicidi imprudent res de res, està ven clar que cada un te que assumir la seva culpabilitat.

Em sembla denigrant i patètic que algú des d’un despatx a la moncloa o a la generalitat  pugui decidir el que han de fer els pagesos, ramaders  i que pugui retallar en seguretat! Aquests fills de puta que d’es d’una taula vulguis saber més que la gent de la terra. Per mi se’n  poden anar a la merda.

Els pagesos i ramaders troben tot tipus de traves, van desapareixent, i amb això els boscos estan bruts, i amb la això el perill de foc augmenta molt.

Torno a dir que la culpa és del fill de puta que crema els boscos, i per mi mereix el més grans dels patiments, però cada un te la seva part de responsabilitat!