dimarts, 8 de maig del 2012

Il Giro d'Italia

Sense cap mena de dubte el Giro és per mi la millor i més espectacular carrera de tres setmanes, molt per sobre de la vuelta i millor que el tour.
Acostumat ha buscar per internet pàgines per poder disfrutar de l'espectacle, l'any passat per veo7 el feien, aquest any no em surt ni ha la llista de canals, o sigui que per la rai italiana o per la tv basca (etv).
Tot això demostra que el ciclisme que no sigui "popular" no interessa.
Ahir sprint de bogeria amb una caiguda que em va fer possar els pels de punta, i és que la caiguda de Marc Cavendish va ser per teure la respiració! Us recomano mirar una sola etapa del giro, i segur que us enganxareu a aquesta gran carrera, espectacle, recorregut, carreteres, emboscades... tot, absolutament tot, per fer que l'espectador gaudeixi d'un espectacle de ciclisme.
Aquesta imatge és de l'any passat, on vam poder veure un espectacle impressioant en una etapa que van transitar per una pista forestal.
Molts son els que critiquen l'extrema duressa, i la (segons ells) perillositat de les etapes del Giro, casualment la prensa espanyola i francesa sobretot, però no oblidem que als que ens agrada el ciclisme volem veure espectacle, volem veure etapes èpiques i no fer la mitgdiada mentre mirem la tv.
Gran aficció, espectaculars ports...
Il Giro, forza!!!!!