dimarts, 22 d’agost de 2017

#totssomBarcelona #notincpor #noenelmeunom

Passen les hores i els dies, i un pensa que arriba a passar pel cap d'una persona, per matar innocents indiscriminadament en primera persona.
Passen els dies i la hipocresia va en augment.
El rei d'espanya, que fa tractes armamentístics amb Arabia Saudí, que financia l'ISIS, es fa un reportatge fotogràfic a les manifestacions i hospitals.
Recordeu el trio de las Ozores? Bush, Blair i Aznar... Allà va començar tot el que ara paguem. Ells van triar quan va començar la guerra, però quan acava ho dicideix l'últim.

Es demana una i altre vegada que els musulmans practicants demanin perdó i es manifestin, com si ells fossin culpables d'alguna cosa, quan tots sabem que son ells els que reben més per pert d'estat islàmic. El 90% de les víctimes son musulmanes.

Estic totalment encontra de possar les famoses pilones, o murs de contenció. Ens hem tornat locus o què? Jo no vull viure amb por, però menys encara vull viure empresonat per la por.

Estic estupefacte al veure, ahir, com un "periodista" va marxar de la sala de prensa on es feia una roda de prensa, perquè el major dels mossos responia en català a un periodista que li va fer una pregunta, en català.
Estupefacte perquè aquest "periodista" va marxar sense saber res de la notícia, ara que, segurament, es un d'aquells "periodistes" que els import una merda la notícia, i que segurament serà un dels que va publicar sang i fetge el dia de l'atemptat.

Estic més que orgullos de l' actuació dels mossos esquadra. D'ells, dels cossos d'emergència i de la increïble solidaritat de la gent de Barcelona.
Tots sabem que els mossos han estats vetats a la Europol pel govern espanyol, per tant vetat de molta informació antiterrorista.
Cap tolerància als terroristes, siguin d'on siguin.
#totssombarcelona
#totssomripoll
#totssomalcanar
#notincpor