dijous, 9 de març de 2017

Els sindicats, un partit polític més

Aquí us faig arribar el meu punt de vista.
La cosa em comença a fer llàstima. Mentre nosaltres, els afiliats i delegats sindicals ens trenquem les banyes defensant els drets dels nostres companys, vosaltres us dediqueu a fer precisament el que nosaltres sempre hem odiat que facin els empresaris.
Evidentment, vosaltres fareu i desfareu com us donarà la gana, però a comarques gironines tenim molt clar que es que ha estat al peu del canó a la FIA (abans) i a la FITAG (ara), nosaltres més que ningú sabem l'exel.lent equip que formen en Gabriel Tejada i tot el seu equip que heu esmentat a la carta.
Xapeau per ells, xapeau per la seva dedicació i per la seva entrega i aduja a les comarques oblidades per ugt Catalunya.
Aquí tenim les coses clares i els sentiments arrelats, i com molt bé sabeu es lluita per principis. Vosaltres, ara, amb la vostre maniobra voleu fer fora de males maneres allò que els afiliats vam escollir, com aquell empresari que es treu allò que no vol sense cap escrúpol.
Doncs bé, pel que fa a mi, i junt amb mi procuraré que diguem els màxims possibles,  en el precís moment que l'equip d'en Gabriel Tejada sigui expulsat per aquest sindicat, insofacto em podeu donar de baixa a mi.
Així que valgui aquesta carta com a a dimissió meva si es compleix el que abans he esmentat.
Durant anys m'he trencat les banyes defensant treballadors en nom d'UGT, m'he dedicat a dir i demostrar que la UGT es un sindicat diferent, cosa que en Gabriel Tejada sempre m'ha demostrat, i ara, perplexe, em trobo amb aquesta maniobra, digne de qualsevol partit polític de dretes.
Em fa llàstima dir-ho, però sento vergonya, autèntica vergonya.
Podria ser groller, dir-vos el nom del porc a tots aquests que heu organitzat semblat cosa, però no em posaré a la vostre altura, no sou dignes de dir-vos sindicalistes.
No sou res més que allò que qualsevol sindicalista sempre a repudiat.
El camí de la vida és llarg, però el que tinc clar és que tothom recull allò que sembra, i permeteu-me, ara si, ser groller. Vosaltres heu sembrat merda