dimecres, 25 de desembre de 2013

La Llei contra l'avortament


La meva ràbia contra el #PP i els governs de dretes com #UNIÓ va en augment. 
Aquests governs i els titelles dels seus polítics viuen sotmesos per l'església, sotmesos per paràsits com #RoucoVarela.
Amb la llei contra l'avortament no és més, que un pas  cap al retorn del poder eclesiàstic a la vida a diari. Em repugna pensar que una dona que sap que el seu fetus té malformacions l'haurà de tenir condemnant així la seva vida.
Tornarem a la clandestinitat d'anys passats? Tornarem als anys on l'església matava en nom de la religió? On el capellà del poble tenia dret a fer de tot?
L'alliberament de la dona a costat molt, i encara costa, però ara, amb aquesta llei torna enrrere a passos agegantats.

La indignitat dels que ens manen, junt amb el poder en augment de la màfia de l'església em fa pensar que el pitjor està per arribar. Avui és això i demà seran els matrimonis homosexuals i d'aquí uns dies els malalts de sida.
És del tot inexplicable com aquesta gentussa poden obtenir una majoria absoluta en unes eleccions... no m'entra al cap ni hi trobo cap explicació, i si li trobo val més que me la calli potser...
Vivim en una societat sotmesa, en una societat que va amb el ca cot... ens piquen i ajupim el cap cop rere cop, insult rere insult.
Aquest últim, el de la llei contra l'avortament el trobo de lo més mesquí que hi pot haver.
No oblideu que el PP governa a Catalunya amb el suport de partits com CIU, partits que tenen militants que pertanyen a la secta de l'opus dei, si, aquells que estan contra els matrimonis gais, contra l'avortament i una llarg etcètera d'aberracions cap a l'ésser humà!
Desacatament siusplau!