dimarts, 1 d’octubre del 2013

els Fernandez de tota la vida


Aquests dies he llegit que a la cope possaven en dubte l'independentisme d'en David fernandez per l'origen del seu cognom.

Fins aquí tot seria normal venint d'on ve... però els que estem aquí sabem que no és així i que sovint em escoltat aquests tipus de comentaris, i normalment sempre venen del mateix sector... de les classes d'elit catalanes.... aquells que és pensen que son més catalans que ningú només pel fet de dur cognoms catalans... hipòcrites....

personalment ho trobo menyspreable, dir si un és més independentista que un altre per la raó de l'origen dels seus cognoms, per la seva raça o per les seves creences. Ja va sent hora que assumim, i molt feliçment, que catalunya és una terra d'acollida, multicultural i oberta a la societat.

Tan els fernandez, Rodriguez, hadmed, o jawo poden ser, defet son, més independentistes que un tal Duran, Vidal Quadres o un tal Gaspart.

Així doncs l'independentista no neix, sinó que és fa, però no pas per doctrina, sinó per fets, mentalitat, ideals, o tantes altres coses que ens poden identificar i estimar la nostra terra.

Una canço diu “ mai he cregut que per ser d'un país fos necessari demanar permís... jo sóc d'un país , sóc del mon” i crec que aquesta frase diu molt en poques paraules.... almenys a mi em defineix completament el que jo sento....

O sigui que sigueu tots benvinguts, que Catalunya serà un país de tots els catalans, siguin o no nascuts aquí!