dimarts, 11 de desembre del 2012

un altre de la UCI


Cosses que passen i cossen de difícil entendre. Ara resulta que el equip en el que córrer Joaquim Rodriguez (Katushsa)  queda fora de la mal anomenada elit del ciclisme, el worldtour, una camama creada per al benefici d’uns pocs i la misèria de molts. En canvi si que hi serà el equip en el qual córrer Alberto Contador (Tinkoff)

Ser al worldtour  t’assegura córrer a les “millors” de les curses de tot el calendari, entre elles el tour. I eus  aquí la paradoxa, el corredor nº1 del ranquing de la UCI no podrà córrer el tour i un corredor que ha estat sancionat i vetat al tour si que ho farà. Que algú m’ho expliqui!

La credibilitat del ciclisme ja està en el punt de mira per culpa de la mala gestió en el tema del dopatge, doncs ara amb aquesta altra jugada de la UCI (que en principi a de vetllar pel bé dl ciclisme)torna a posar en qüestió la gestió d’aquest esport.

Ciclisme de talonari, ciclisme ridícul, és això el que impulsa la UCI, un descrèdit que va a més i que sembla no voler trobar el seu fi.

La gentussa de la UCI hauria de tenir clar que el que està fent és destruir la imatge del ciclisme.

Una cosa està clara, aquí qui te la paella pel mànec son els ciclistes i son ells els que han de posar punt final a aquesta camama que és la unió ciclista internacional, sols ells poden frenar  la deriva que porten dins aquesta organització, perquè sense ciclistes no hi ha UCI