dimarts, 6 de març del 2012

hivern dur

Aquest està sent un hivern dur. Sobretot climatologicament parlant. Aquest mes de gener ha fet 25 dies de tramuntana, amb alguna dia de treva... Dia rere dia, algun dia podies sortir, pero altres el vent feia impossible la pràctica del ciclisme.
Si aixo li sumem el escas temps per entrenar fan un resultat nefast!!! Els rodets han tret fum els dies que podia entrenar i feia tramuntana... Fins i tot algun dia he sortit saben que el millor era quedar-se a casa, i pedalant contra la tramuntana amb el 39x23 a 20 per hora i amb alguna escursió a la cuneta!
Semblava que la tramuntana havia acabat, ilus de mi, ja fa 2 dies que torna a bufar, i ja fa 2 dies que els rodets tornen a treure fumet!!
La veritat es que la tramuntana aquest any m´ està guanyant la partida psicologica i es que quan et lleves al matí i sents la persiana repicar... Penses, uffff ja i tornem a ser...
Et poden explicar el que es la tramuntana, però fins que no ho vius no ho arribes a entendre.
A mi personalment m´ agrada la tramuntana però tinc que reconeixer que aquest any es exagerat i més quan el esport que practiques es la bicicleta. Una cosa es vent i una altre molt diferent es la tramuntana!!
Però s´ ha de ser positiu, i es que pujar al castell del montgrí quan ha fet tramuntana et deixa unes vistes precioses, i es que la tramuntana es el que te, ho deixa tot net...