dilluns, 17 d’octubre de 2011

Dimissió a la federació!

El passat mes d’Octubre va saltar la noticia de la dimissió d’una part de la junta de la federació.
La noticia em va sorprendre, però el que em va sorprendre més va ser que només  va dimitir una part de la junta, no ho entenc.
De totes maneres el que més em preocupa es saber com queda l’estat de la federació i el futur que l’espera. A la noticia posa que les eleccions seran el pròxim mes de desembre, per tant la federació quedarà en “stanby” un parell de mesos. Tenim que suposar que tot continuarà igual, però de moment he vist que la temporada de ciclocròs queda reduïda a 4 curses, mentre l’any passat va ser de 9.
Tothom sap que els mesos de novembre i desembre es on es configura la temporada següent en la majoria de disciplines i molt em temo que sense una junta solida i amb ganes de pencar poca cosa es pot fer. I com sempre els perjudicats tornaran a ser els corredors de les diferents categories i disciplines.
No sabem qui es presenta, no sabem com anirà tot, no sabem res. El que si sabem es que el sistema  d’elecció a la presidència continua sent el mateix i continuen escollint la junta els clubs ciclistes que no representen el ciclisme català. Clubs que la seva única funció es sortir el diumenge a fer la botifarra, quan els que haurien d’escollir la junta son els clubs que estan dia a dia i colze amb colze al peu del canyó lluitant per fer ciclisme de base i organització de curses. Mentre continuïn escollint la junta clubs de ciclisme de diumenge no evolucionarem!