divendres, 31 de maig del 2013

Investigació


Entre aquestes dues imatges han transcorregut més de 4 anys... la de dalt era el primer dia que sortia a la carretera després de la intervenció cardiologica, una intervenció en la qual em van substituir la vàlvula àortica. La de baix, es de fa 15 dies a Monzón, en plena competició.
Segurament us preguntareu el perquè d'aquest post, doncs no és altre que el mostrar a la gent la meva indignació per tal i com estan transcorrent les coses a la sanitat. Més ben dit, les retallades que maten gent a la sanitat. Retallen a la sanitat i és subencionen les begudes alchohliques al congrés?
Demagogia direu, però és la veritat!
Sense la investigació en el tema de la salut potser jo avui no seria aquí, jo i moltissims milers de persones. Retallar en la sanitat és retallar en vides, i això no pot ser!
Fa 4 anys vaig ser jo, ahir algú altre i demà també hi haura algú que gràcies a la investigació salvarà o millorarà el seu nivell de vida.
Donar sang, donar organs, es questió nostre, però si el estaments publics retallen en la sanitat estem perduts.
Vivim en una societat corrupte, embustera i perversa, canviar-la només depen de nosaltres.
Que no us enganyin, les mutues son un negoci, la sanitat publica és la nostre salvació!
La meva ho va ser, gràcies al doctor Mestres i el seu equip i a tot el personal de l'hospital clinic de Barcelona ara sóc aquí!

dilluns, 27 de maig del 2013

Tocat, però mai enfonsat

Si us dic la veritat pensava que mai escriuria un post com aquest, però si també us sóc franc mai m'havia sentit com em sento avui, mai.

En el ciclisme n'he passat de tots colors, i també el ciclisme m'ha ajudat a aixecar-me moltes vegades.

El ciclisme m'ho ha donat tot, així ho resumiria.

El que va passar ahir a Reus a mi em supera, i el que més em supera és veure al culpable convertit en victima per la injusticia social. Des dels 16 anys que pedalo, i mai havia vist el que vaig veure ahir, mai. Una cosa és el que sentis dir, i una altre de ven diferent és veure-ho.

Tenia intenció d'explicar el que va passar, però ho he intentat fer a les xarxes socials i no ha servir de res, avsolutament de res. I és això ultim el que m'enfonsa moralment. La gent no vol saber les dues versions, amb la que ells volen sentir en tenen prou, crusifiquen i ja està.

Es lamentable, trist i esperpentic que quatre personatges es permetin el luxe d'intentar tirar per terra la reputació de dos corredors, dos grans corredors i el més important per a mi, dos exelentissimes persones, en Juande i en Jose Gonzalez Martin. Teniu tot el meu suport, el meu i el de tota la familia e torroella, sou gent entranyable i sota cap concepte permetré que això deixi de ser així.

Sou i sereu referents en el ciclisme català i nacional i si això fot algú que si possin fulles, i ja ho diuen, en el argot basquetbolistic, si nó pots derrotar el teu rival a la pista fes-ho fora, i és el que estan intentant fer.

Avui no tinc ni ganes de pedalar, per-ho ho faré, avui volia sortir a passejar com cada dilluns, però no ho faré, fare la hora i mitja que puc fer cada dia a fondo, per cremar adrenalina i per intentar estar al vostre costat en les proximes curses, perquè es allà on hom ha de demostrar que és millor que l'altre, no ha fora la pista inventat histories per fer mal.

Amb mi ho han aconseguit, m'han fet mal, m'han ben cardat, m'han ben fotut, estic fotut, molt fotut, però sabeu una cosa... demà mateix deixava la bici si tota aquesta merda fos veritat, si tota aquesta gran mentida fos veritat, però NO ho és, ho vaig veure amb els meus ulls (per desgràcia meva i dels meus records) però tot i el dolor que em va probocar veure i sentir tot el que he vist i sentit, tinc tota la seguretat que estic envoltat d'enormes persones, amb les seves respectives parelles i fills i és per ells i per mi que aquí continuo!

Els que em coneixeu bé (que pel que veig sou pocs) sabeu que en la puta vida he dit una mentida, que sóc sincer i incapaç d'inventar histories per fer mal a ningú, sóc amant de la justicia i em reventen i dolen les injusticies cap a les bones persones! 
Juande, amb tu sempre, de tot cor!!

dimecres, 22 de maig del 2013

Beñat Intxausti


Demà fara dos anys en Xavi ens va deixar, dos anys i encara sembla que va ser ahir.
Una de les persones que de ven segur ho han passat més malament ha estat en Beñat, que en el moment del desafortunat accident era amb ell...
Ahir va poder dedicar la victòria a en Xavi, una victòria que feia molt temps que la perseguia per poder-li dedicar al seu company.... Ahir ho va fer, emocionat dels records que li devien venir al cap...
Gran victòria i gran dedicatoria! t'ho mereixes Beñat!!!

dijous, 16 de maig del 2013

ridícul

Aquest serà el meu últim post sobre el tema del dopatge i de la refotuda Operacion Puerto. La última perquè ja t'estic tip!
Fa pocs dies va sortir la sentència del judici amb el resultat d'una sola condemna d'un any (que no haurà de cumplir) per eufemiano Fuentes.
Vaig seguír el judici d'aprop, seguint al periodista sergi lopez egea del periodico, i la veritat es que els testimonis dels corredors posaven la pell de gallina, molts reconeixien haver-tese dopat i tots assenyalava al metge Fuentes com a subministrador i com a incitador.
Curiosament la jutgesa va desestimar que Fuentes dones el nom dels seus clients, i encara més curiós es que desestimes la possible declaració d'Alberto Contador, en aquest punt ja vaig veure que no en treure res.
Un dia el metge Fuentes va dir "SI hablo espanya se queda sin mundial ni eurocopa" aquell dia lea alarmes del futbol es van encendre, i amb elles lea del esport en general. Alló s'havia de callar i així va ser.
Fins i tot la jutgesa va ordenar destruir les famoses bosses de sang contaminades amb substàncies dopants i que segons molts corredors estaven perfectament identificades.
Us sorpren ata que Madrid2020 s'hagi quedat senae jocs? no us sorpren tants anys en que el esport espanyol ha estat a la prestar dela millors? Futbol, basquet, ciclisme, atletisme.... arrasant amb tot, fins i tot humiliant...
En ciclisme em sorpren gratament tornar a veure els colombians pujar com anys enrrere, defet, no crec que mai ho hagin deixat de fer, SI no quw potser aqui ho feien massa. Potser casualitat, potser no.... cada un que jutgi.
El que SI que tinc clar es que això s'ha tancat falsament i que ha estat un nyap!
El que podria haver estat un fi i tornar a comwnçar dw zero, ara és una burla i una impunitat cap als trampossos